NAVA és eMagyarország pont vagyunk!

navaemagy

eMagyarország pont
A könyvtárban eMagyarország pont működik a könyvtár nyitva tartásával egy időben heti 40 órában.
Célunk, hogy megismertessük a számítógép és internethasználatot, lehetőséget biztosítunk az eKözszolgáltatások hozzáféréséhez. Intézte már hivatalos ügyeit sorban állás nélkül? Van Ügyfélkapu regisztrációja? Nemleges válasz eseten keresse fel könyvtárunkat, és felgyorsítjuk hivatalos ügyeinek intézését.

További információk itt érhetőek el.

NAVA pont
Könyvtárunkban a számítógépes terminálokon megtekinthetők és hallgathatók, az M1, M2, Duna, RTL Klub, TV2, Kossuth rádió, Petőfi rádió, Bartók rádió műsorai.
A folyamatosan bővülő Különgyűjtemények közül a Színház- és Filmművészeti Egyetem vizsgafilmjei szabadon, míg a Magyar játékfilmek, a Mediawave fesztiválfilmek és a Mindentudás Egyeteme előadások csak NAVA-pontokból tekinthetőek meg. A szabadon nézhető Magyar Világhíradók 2009 novemberétől a Filmhiradok Online oldalon érhetők el.

Külön érdekesség, hogy a Filmhíradók között keresgélve ráakadtunk 1937. júliusi, 1948. májusi, és 1949. januári Vecséssel kapcsolatos híradókra. Hogy mi is van bennük, azt kiderítheti, aki a könyvtár gépeinél beírja a keresőbe.

További információk itt érhetőek el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Kategóriák