Skribekné Komár Ágnes

komar_agnes.jpg

Képviselő

1969. május 5-én, Budapesten született. Általános iskolai tanulmányait Vecsésen a Petőfi Sándor Általános Iskolában végezte, majd Budapesten a Kossuth Lajos Gimnázium német nemzetiségi szakán érettségizett.

1990-től a Fidesz helyi csoportjának tagja, a párt akkori kulturális tagozatát, a helyi szintű Narancs Klubot irányította. Az Egy-S–Más újság egyik szerkesztőjeként sokat publikált és a Bemutatjuk című rovat vezetőjeként tevékenykedett a lap megszűnéséig.

A helyi televízióban a Névjegy című műsor szerkesztő-riportere volt.  2010-től a Vecsési Ipartestületnél a Vállalkozásfejlesztési Iroda ügyintézője. 2012-ben választották meg a helyi Fidesz-csoport elnökének.

Skribek Zoltánnal kötött házasságából három gyermekük született: Zsófia (1990), Norbert (1992) és Réka Kata (1998.) Szabadidejében koncertekre jár, szívesen olvas és kikapcsolódik a barátaival.

(2220 Vecsés Mária u.) 1911. július 25-én született Budapesten és Vecsésen hunyt el 2001. szeptember 11-én. Híres pedagógus családból származott. Édesapja Kiss Márton tanító és édesanyja Csorba Ida tanítónő, aki Táncsics Mihály unokája volt. Gyermekkorától Vecsésen élt és ő is tanító lett. A Falusi Általános Iskolában öt évtizeden át tanított, és gyermekek ezreit nevelte tisztességre, becsületre, hazaszeretetre. Áldozatos munkáját Vecsés Nagyközség Önkormányzata 1994-ben Vecsés Díszpolgára cím adományozásával ismerte el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi