Koloszár Krisztián Ákos

koloszar

Az Airport Hotel igazgatója

Közgazdász, az Airport Hotel Budapest szálloda (2220 Vecsés, Lőrinci út 130/a) igazgatója.

A vörös diplomával végzett szakember rangos nyugat-magyarországi szállodákból 2008-ban került az Airport Hotelhez, ahol előbb értékesítési és marketingigazgató volt, majd 2010-től a szálloda igazgatója. Az üzleti utazók szavazatai alapján a vezetése alatt álló teljesen klimatizált, nem dohányzó, kamerarendszerrel őrzött, biztonságos parkolóval rendelkező szálloda - nemzetközi összehasonlításban egyedüli hazai szállodaként- 2010-2013 közti időszakra megkapta a Magyar Turizmus Minőségi Díját, ami óriási eredmény, hiszen 2009-ben a szálloda még csak a 3. helyezett volt.

1996-2007 között labdarúgó játékvezetőként tevékenykedett. A német és angol nyelven jól beszélő szakember szabad idejében szívesen teniszezik, utazik, számítógépezik, de gyakran vesz részt kulturális programokon is. 

(2220 Vecsés Mária u.) 1911. július 25-én született Budapesten és Vecsésen hunyt el 2001. szeptember 11-én. Híres pedagógus családból származott. Édesapja Kiss Márton tanító és édesanyja Csorba Ida tanítónő, aki Táncsics Mihály unokája volt. Gyermekkorától Vecsésen élt és ő is tanító lett. A Falusi Általános Iskolában öt évtizeden át tanított, és gyermekek ezreit nevelte tisztességre, becsületre, hazaszeretetre. Áldozatos munkáját Vecsés Nagyközség Önkormányzata 1994-ben Vecsés Díszpolgára cím adományozásával ismerte el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi