Kiss Gergely

kikicsodaprof2

A Stáció Hotel ügyvezetője

Az OPTOTEL Kft. (2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.) és a Hotel Stáció ügyvezetője. Kiss András és Földi Magdolna vállalkozók gyermekeként 1977. február 11-én, Budapesten született.

Általános iskolai tanulmányait Vecsésen végezte, majd 1997-ben Budapesten a Maglódi úti Vendéglátóipari Szakközépiskola kereskedelmi szakán érettségizett. 2002-ben a SZTE, Főiskolai Karán élelmiszeripari technológus mérnök diplomát szerzett.

2003-ban a testvérével megalapította az OPTOTEL Kft.-t, amely a távközlési szerelésre szakosodott. Ezt a munkát az ország egész területén végezték. 2006-ban profilbővítést végeztek és megépítették a Hotel Stáció szálloda, étterem, konferenciaterem komplexumot, ahol elsősorban a Ferihegyi repülőtér utasainak végeznek szolgáltatásokat. 2013 elején a négy csillagos superior minősítés ráadásaként az országban a siófoki és a hévízi szállodák után harmadikként a vecsési Hotel Stáció is megkapta a Hotelstarstól a Wellness védjegytáblát, és a fitness-wellness szolgáltatásaik köre tovább bővült. A szolgáltatásfejlesztések eredményeként a Hotel Stáció a dél-pesti régió és a repülőtér vonzáskörzetének legmagasabb szolgáltatási színvonalú zöldszállodának és wellnesközpontnak tekinthető.

Az ügyvezető 1988-91 között a KSI-ben asztaliteniszezett. 1991-től átpártolt a labdarúgáshoz. Játszott a megyei I. osztályban az FTC serdülő csapatában, majd a Vecsés SC, az Üllő SE és a Rákosmenti ROIK SC csapataiban.   

2006-ban a Vecsési Ipartestület Az év vállalkozója címmel ismerte el az angolul jól beszélő szakember Vecsésen végzett szakmai munkáját. Tagja a Magyar Szállodaszövetség-nek. Szabadidejében síel, vízisízik, homokfocizik, baráti körben sportolnak.

(2220 Vecsés Mária u.) 1911. július 25-én született Budapesten és Vecsésen hunyt el 2001. szeptember 11-én. Híres pedagógus családból származott. Édesapja Kiss Márton tanító és édesanyja Csorba Ida tanítónő, aki Táncsics Mihály unokája volt. Gyermekkorától Vecsésen élt és ő is tanító lett. A Falusi Általános Iskolában öt évtizeden át tanított, és gyermekek ezreit nevelte tisztességre, becsületre, hazaszeretetre. Áldozatos munkáját Vecsés Nagyközség Önkormányzata 1994-ben Vecsés Díszpolgára cím adományozásával ismerte el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi