Jótékonysági moziklub

2022. JÚLIUS 22. 19:30
Jótékonysági moziklub 

 

SZABADTÉRI MOZIKLUB

Könyvtárunk által megrendezésre kerül a Nagy Nyári Moziklub, melyre szeretettel várjuk régi klubtagjainkat és minden érdeklődőt!

2022. július 22.
Kapunyitás: 19.30
Belépő: 800 Ft
Helyszín: a Bálint Ágnes Kulturális Központ előtti Piac tér

A belépés regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni személyesen, telefonon (06-20-354-391 vagy 06-29-354-391) ill. e-mailen ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ) lehetséges.

Fogyassz és támogasd a könyvtárat!
A helyszínen limonádé, sör, fröccs, kávé, popcorn és- kedves könyvtárosok várják az érdeklődőket.

Rendes Fickók
amerikai krimi-vígjáték, 116 perc, 2016.
16 éven aluliak számára nem ajánlott


Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java...

Bővebb információ:
www.vecsesikonyvtar.hu | 06-29-354-391
A változtatás jogát fenntartjuk.

rendes fickok konyvtári moziklub