Polcvég kiállítás

2022. ÁPRILIS 04-30. | KÉPALBUM
Polcvég kiállítás

 

 

Czeglédiné Vitárius Ágnes
amatőr festőművész

Időpont: 2022. április 04-30.
Ünnepélyes megnyitó: 2022. április 04. 17:00

1960. március 9-én született Miskolcon. Az általános iskolát a Bükk-hegység lábánál elterülő festői szépségű faluban, Kisgyőrben végezte. Miskolcon érettségizett a Közgazdasági Szakközépiskolában. A Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát 1985-ben, majd a Miskolci Egyetem területfejlesztési szakán 2010-ben.
Férje Czeglédi Dezső agrármérnök, 43 éve házasok két gyermekük van.
25 évig dolgozott gazdasági területen a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Önkormányzatnál, 7 évig pénzügyi csoportvezetőként. 3 éve nyugdíjas.
A festészettel 4 éve ismerkedett meg a Kisgyőri festőtábor keretében, Simon M. Veronika irányításával. Azóta 15 kurzuson vett részt és kb. 200 képet festett. 2021-ben „ Sólyom szárnyom” c. alkotásáért Bor István Iván Díjban részesült. Először olajjal, majd akrillal készültek az alkotásai, melyeket a következő szavakkal mutatott be:

„Szeretem a tájképeket, a csendéleteket, s az utóbbi időben a 3D-s paverpoll és a modern képek is kedvenceim lettek. Elmondhatom, hogy a festészet lett a hobbim, a magam és mások örömére festek. Jelenleg kb. 65 alkotásom van, a többit elajándékoztam a családomnak, munkatársaimnak, barátaimnak.
Remélem a bemutatásukkal mindenkinek örömet szereztem.”

 

 

polcveg kiallitas czegledine plakat