Lezárult Világjárók előadássorozatunk

Világjárók címmel kezdtük meg szeptemberben hat hónapon át tartó sorozatunkat, melynek keretein belül havonta egyszer különböző országok, földrészek látnivalóiba kaptunk betekintést. Meghívott előadóink elrepítettek minket többek között Szingapórba, Indonéziába, Japánba, Ausztráliába, de jártunk Bolíviában és Svájcban is. Az előadásokra sok érdeklődő látogatott el, akiknek ezúton is köszönjük a részvételt. Reméljük, a jövőben is találkozhatunk rendezvényeinken! Az előadásokon készült fotókat Facebook oldalunk galériájában tekinthetik meg, IDE kattintva.

A sorozat a Nemzeti Kulturális Alap segítségével valósulhatott meg, pályázat útján. A nagy sikerre való tekintettel idén ismét pályázunk, és reményeink szerint folytathatjuk ismeretterjsztő sorozatunkat különböző témákban.

Ha van ötlete, kívánsága, hogy milyen előadáson/rendezvényen venne részt könyvtárunkban, írja meg nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  e-mail címre! Köszönjük!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Kategóriák